Deelnemers

Onderstaand onze deelnemers lijst:

UPX B.V.

UPX Systems is een ontwikkelstudio Opgericht in 2013 te Enschede, Twente. UPX Systems biedt ontwikkeling op maat van webapplicaties, websites, complete SaaS-producten en mobiele applicaties.

Bekijk profiel

Secretariaat Onderneem in Zuid

Een persoonlijke afspraak Heeft u, als ondernemer, behoefte aan een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op voor een afspraak!

Bekijk profiel

Beveiligingshop Twente

Webshop voor verkoop en verhuur van: Portofoons, megafoons, camerasystemen, inbraakdetectie, zaklampen, sleutelaccessoires, sleutels en cilinders, kluizen, enz. Tevens voor advies met betrekking tot veiligheid en beveiliging.

Bekijk profiel

Bonhof Sierpleisters en Verven

Zowel voor Stukadoors / Schilders (Bedrijven) Als voor Particulier! Bij ons kunt U uw sierpleister, latex en verf in maar liefst 30.000 kleuren laten mengen. Wij zijn reeds 25 jaar dealer van het merk SPS wat inhoud dat wij u die producten goedkoper aan kunnen bieden dan de groothandel! Daarnaast voeren wij ook bekende merken behang! Denk daarbij aan o.a Eijffinger, Voca, Spits, Noordwand Mijn grootste passie is interieur! Ik ben persoonlijk betrokken, enthousiast, klantgericht, flexibel, creatief en zeer inventief. Bonhof Sierpleisters en Verven realiseert een interieur dat past bij ieders wensen, dromen, persoonlijkheid en portemonnee! 'Je thuis voelen in je woning en hier genieten is een belangrijke voorwaarde voor geluk.' 'Je thuis voelen op je werkplek draagt bij aan je werkplezier en succes.' Bij ons staat de ouderwetse service en goede kwaliteit bovenaan. Ook staat de koffie altijd voor u klaar!

Bekijk profiel

Catering & Broodjes Enschede

Catering & Broodjes Enschede voor: Lunch/Brunch Vergaderservice Hapjes Buffetten Wij verzorgen ook uw complete feest. Inclusief tenten, servies, glaswerk etc...

Bekijk profiel

Onderwijsbegeleiding Oost Nederland

Iedereen heeft wel eens een periode waarin extra hulp welkom is. De praktijk wijst uit dat verreweg de meeste leerlingen zich tijdens studiebegeleiding beter kunnen concentreren, waardoor de motivatie toeneemt. Met extra aandacht en de juiste aanpak komen de zaken weer op orde. Door ons totaalpakket: “Huiswerkbegeleiding, bijles en mentorschap” krijgen de leerlingen meer en beter vat op de studie en de studievaardigheden zoals planning en informatieverwerking. Dit stimuleert enorm, discipline ontwikkelt zich door een goede structuur aan te leren en te werken in een rustige omgeving, de talenten komen verder te voorschijn en het zelfvertrouwen neemt toe. Door onze begeleiding neemt de stress af ,voor zowel de leerling als de ouders/verzorgers. De leerlingen maken in kleine groepjes hun huiswerk en worden deskundig begeleid in een goede omgeving.

Bekijk profiel

Star Copy & Print

Beste lezer, Mag ik me even aan u voorstellen? Mijn naam is Tamara Kel. Sinds een aantal jaren ben ik bedrijfsleider bij Star Copy & Print te Enschede DE VOORDELIGSTE PRINTSHOP VAN TWENTE. Vanaf 1 januari 2013 ben ik vennoot. Sinds de start in 1986 is Star Copy & Print het vertrouwde adres voor digitale printtechniek en hebben wij in de loop der jaren een uitgebreide zakelijke klantenkring opgebouwd. Wij produceren printwerk in zwart/wit en in full color printing on demand, dus ook kleine oplages. Dit doen we in zowel klein- als grootformaat en op diverse media. Besteedt u wel eens een printopdracht uit, omdat u zelf geen tijd heeft, of te druk bent, of omdat u verzekerd wilt zijn van een superkwaliteit printwerk en afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Geen lange wachttijden, want uw opdracht leveren we doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen. Kleinere opdrachten kunnen we vaak zelfs nog dezelfde dag leveren. Dit kunnen we, omdat we werken met de meest geavanceerde hoogvolume printers van deze tijd. Een perfecte combinatie van snelheid en kwaliteit! Vooral onze kleurenprints zullen u versteld doen staan, net als de prijs! Maar goed, overtuig uzelf en bel of mail ons eens voor een gratis proefdruk en een vrijblijvende offerte. Wij kunnen het niet afwachten! Wij kunnen uw opdracht printen op bijna alle papiersoorten, van 80 grams tot maar liefst 300 grams. Dus: als het u niet uitmaakt, bel of mail ons of neem een kijkje op onze website www.starcopy.nl voor meer informatie. We zullen uw opdracht zo snel en goed mogelijk verwerken.

Bekijk profiel

reanimerendoejezo.nl

Reanimerendoejezo.nl staat voor kwalitatief hoogwaardige reanimatie cursussen. Door middel van onze gecombineerde aanpak van ons 3 stappenplan (meten, analyseren en feedback) en ons “train as you fight” concept, zijn wij instaat om zelfs de meest doorgewinterde hulpverlener te voorzien van feedback om zo de kwaliteit van zijn/haar reanimatie te verbeteren. “Train as you fight”, is een militair concept waarmee al onze instructeurs bekend zijn. Het betekent niets meer of minder dan dat er tijdens een oefenscenario alles aan wordt gedaan om de werkelijkheid zoveel mogelijk te benaderen. Alleen dan kan je van een hulpverlener verwachten dat hij/zij juist weet te handelen als het noodlot toeslaat. In de wereld van de civiele eerste hulp opleidingen heeft er te lang, geen noemenswaardige innovatie plaatsgevonden. Hierdoor heeft de optimalisering van de kwaliteit van de reanimatie stilgestaan. Reanimerendoejezo.nl brengt hier nu verandering in met haar praktijk gesimuleerde en kwalitatief hoogwaardige reanimatie cursussen in onder meer Enschede,Limburg, Eindhoven en Hengelo ov.

Bekijk profiel

Thuiszorg MultiHulp BV

Bekijk profiel

vHTech

Met ruim 35 jaar ervaring in de algemene machinebouw kan vHTech u ondersteuning bieden bij: innovatieve projecten, nieuwbouw en ontwikkeling van machines, redesign van machines en of onderdelen, kostprijs reductie.

Bekijk profiel